Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 10 min
Typ posiłku:
Zakąski
Przekąski
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Mini lasagnas made in cupcake tins. Really yummy and easy.
Składniki
Wskazówki
- Preheat oven to 375 °F (190 °C). Coat a 12-cup muffin tin with nonstick cooking spray.
- Place 1 won ton wrapper into each of the 12 cups, pressing firmly in the bottom of the cup and up the sides.
- Using half of the ricotta, divide it among the 12 muffin cups. Next, using half of the spaghetti sauce, spoon it evenly over each of the ricotta filled cups. Sprinkle with Italian cheese.
- Gently press another won ton wrapper on top of the Italian cheese.
- Repeat the process by distributing the remaining ricotta, then the remaining spaghetti sauce, and finally the rest of the Italian cheese.
- Bake for 10 minutes or until cheese melted. Let the cups cool, remove them from the pan, and serve.
162 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I made this as an d'oeuvre to take to friends house and it was delish! A bit difficult to eat, but delish!
24 lip 15 przez użytkownika: slimtanner
|
The lasagna looks delicious.
06 kwi 14 przez użytkownika: Grace4u
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zakąski
Przekąski
Lunch
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
Miękkie, zdrowe i pyszne.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 109 kalorii w 1 porcji Petite Lasagnas.
|
|
Podział Kalorii: 31% tłusz, 46% węglo, 23% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
454 kJ
5%
109 kcal
Tłuszcze
3,85g
5%
Tłuszcz Nasycony
1,366g
7%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,035g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,666g
Węglowodany
12,66g
5%
Cukier
2,98g
3%
Błonnik
1,2g
Białko
6,38g
13%
Sól
0,84g
14%
Cholesterol
13mg
Potas
177mg
9%
Podział Kalorii:
Węglowodany (46%)
Tłuszcze (31%)
Białko (23%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|