Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 25 min
Typ posiłku:
Sosy i Przyprawy
Przystawki
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Cacerola de verduras.
Składniki
Wskazówki
- Picar cebolla y freírla en una cuchara de aceite. Cuando esté blanda añadir salsa de tomate y una cuchara de orégano y freír otros dos tres minutos.
- Expandir la mezcla en un fondo de horno muy pequeño.
- Verdura se corta en láminas y rodajas muy finas y se va alternando poniendo una lamina de cada cosa encima de salsa de tomate hasta gastar toda la verdura. Echar un chorro de aceite por encima. Sazone con sal y pimienta según su preferencia.
- Cocinar al horno a 220°C unos 25 minutos.
- Servir con carne o queso blanco (opcional).
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Sosy i Przyprawy
Przystawki
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 158 kalorii w 1 porcji Ratatouille.
|
|
Podział Kalorii: 67% tłusz, 28% węglo, 5% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
659 kJ
8%
158 kcal
Tłuszcze
12,15g
17%
Tłuszcz Nasycony
1,664g
8%
Tłuszcz Jednonienasycony
7,423g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,205g
Węglowodany
11,45g
4%
Cukier
6,3g
7%
Błonnik
3,1g
Białko
1,87g
4%
Sól
0,59g
10%
Cholesterol
0mg
Potas
292mg
15%
Podział Kalorii:
Węglowodany (28%)
Tłuszcze (67%)
Białko (5%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|