Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Przepisy
Fried Rice
Zobacz Zdjęcia
Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
2 porcja (e)
Czas Przygotowania:
5 min
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Przystawki
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika:
momof2ATMs
Fried Rice
A traditional favorite side dish with brown rice and vegetables.
Składniki
1 duże egg
2 duże egg whites
1 łyżka stołowa extra virgin olive oil
1 miarka kuchenna cooked brown rice
8 uncja mixed vegetables
Wskazówki
Heat the olive oil in a pan and add the cooked rice.
Scramble the egg whites and whole egg together in a bowl and add to rice. Mix well.
Add your favorite mixed vegetables.
Cook until heated all the way through.
Note: if making as a main dinner dish, cut up and add chicken. If too dry, add a little soy sauce or some chicken broth.
415 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
Recenzje
I think next time I will cook the egg separately so that my rice doesn't get too "soggy." I added hot pepper flakes and basil and it was oh so yummy! Can't wait to have my leftovers for lunch!!
25 sie 11 przez użytkownika:
Not a Shrub
It was good for a quick meal, especially when i had left over brown rice with a bit of curry. :) It was something new and quick that tasted good and made me feel good eating it (unlike take out fried rice.) Thank you!
23 lut 11 przez użytkownika:
bamflol3
I totally loved it. My brother who is a picky eat and a 15yr old teenager even loved it. He even ate the servings I was saving for another meal. LOL.
21 mar 10 przez użytkownika:
findingfitnessforever
I loved this Recipe it was wonderful...I'll be making this again for sure!
15 mar 10 przez użytkownika:
angel_face0145
This is delicious! I was skeptical when I read the above review that this is as good as real fried rice. I actually like it better--since I can pick the veggies. I used Cascadian organic frozen stir fry veggies mix and added some extra mushrooms and red peppers. Plus once you have the rice made, it comes together in less than 10 mins.
02 kwi 09 przez użytkownika:
beets_yum
mmmmm this was almost as delicious as really Chinese fried rice and much healthier!!! Loved it!
25 lis 07 przez użytkownika:
rixer21
Maybe add a little wild rice to change things up? Sounds good but I think I will add some dill and such. Still make it with 3 egg whites and lots of veggies. Yum Yum, better pull the wok out :D
26 wrz 07 przez użytkownika:
Angel_Fire
ohh - I get to choose my own veggies!!
13 sie 07 przez użytkownika:
helen-uk
Perfectly fine for my diet which is teaching me portion control and planned eating rather than sayng I "can't" have something.
28 cze 07 przez użytkownika:
jackiejunque
This is a very good recipe. The only thing that isn't allowed is the 1 large egg because you can't have egg yolks in Phase 1..eliminate the yolk and it's perfect. But this would definitely be a great one for Phase 2 because you can have at least 1 egg yolk in that phase.
12 maj 07 przez użytkownika:
goldii12
1 do 10 z 14
Następny
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować
Znajdź Więcej Przepisów
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Przystawki
Lunch
Najnowsze Przepisy
przez użytkownika:
Takmisieniechce
Mini Pączki z Twarogu
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
przez użytkownika:
agatek_r
Keto Gofry
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika:
_luckycurls
Sałatka z Tofu
Szybka sałatka na obiad .
przez użytkownika:
ElwirkaP
Placuszki z Jarmużem
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
Zobacz Więcej Przepisów
Znajdź więcej przepisów na: Fried Rice
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Jest 295 kalorii w 1 porcji Fried Rice.
Podział Kalorii:
32% tłusz
, 51% węglo, 17% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1234 kJ
15%
295 kcal
Tłuszcze
10,69g
15%
Tłuszcz Nasycony
1,979g
10%
Tłuszcz Jednonienasycony
6,205g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,606g
Węglowodany
38,62g
15%
Cukier
0,43g
0%
Błonnik
6,3g
Białko
12,78g
26%
Sól
0,36g
6%
Cholesterol
106mg
Potas
405mg
20%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
z GDA *
(295 cal)
Podział Kalorii:
Węglowodany (51%)
Tłuszcze (32%)
Białko (17%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
Jakie jest moje Zalecane Dzienne Spożycie?